Tuotteet

Tuotevalikoimamme on erittäin laaja ja siinä pyritään keskittymään pääosin niihin jokaisen kodin perustuotteisiin. Näiden tuotteiden lisäksi saamme tietenkin tilattua lyhyelläkin varoitusajalla lähes mitä tahansa alan tuotteita myymälään noudettavaksi.

Lamput

Valikoimastamme löytyy kaikki yleisimmät sekä myös ne vähän harvinaisemmat kotitalouksien lamput.

Ota vanha lamppu mukaan ja tule käymään niin katsotaan yhdessä sinulle paras mahdollinen lamppu vanhan tilalle. Lamput on kehittyneet paljon ja nykyään onkin mahdollista päivittää se vanha hehkulamppu esimerkiksi erittäin pitkäikäisellä LED-lampulla.

Jatkojohdot

Jokaisessa kodissa sekä kesäasunnossa tarvitaan jatkojohtoja. Ihmisillä on valtavasti erilaisia laitteita niin autotallissa, olohuoneessa kuin keittiössäkin.

Meiltä löydät jatkojohdon jokaiseen eri käyttötarkoitukseen. Valikoimasta löytyy niin pitkiä kuin lyhyitäkin jatkojohtoja ja erittäin monipuolisella valikoimalla eri kokoja. Tule käymään ja kerro mihin jatkojohdon tarvitset niin ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan parhaan mahdollisen johdon.

Sulakkeet

Monissa kodeissa on nykyään automaattisulakkeet, mutta on myös paljon talouksia, joissa on perinteiset sulakkeet. Meiltä löytyy edelleen ihan hyllystä kattavasti kaikki erilaiset sulakkeet jokaiseen sähkötauluun.

Lisäksi valikoimassamme on paljon erilaisia sähkölaitteiden piensulakkeita. Monesti luullaan laitteen olevan kokonaan rikki, mutta syy onkin pelkästään sulakkeessa.

Pientarvikkeet

Myymälästämme löytyy myös valtava valikoima erilaisia kodin pientarvikkeita. Oli kyseessä mikä tahansa kotitalouden sähkötarvike tai sen osa niin luultavasti sen meiltä löydät. Mikäli et löydä niin varmasti sen sinulle ainakin tilaamalla hankimme.

Tule käymään myymälässä ja ota mahdollisimman tarkat tiedot tarvitsemastasi tuotteesta mukaan niin myyjiemme on helpompi etsiä ja hankkia sinulle kyseinen tuote tai varaosa tilalle.