Ota yhteyttä

Tältä sivulta löydät kattavasti kaikki tärkeimmät yhteystietomme. Sivulle on myös lisätty sosiaalisen median tiedot sekä muut tärkeät asiat kuten avoimet työpaikat ja isoimmat uutiset. Kannattaa seurailla tätä sivua niin pysyt hyvin kartalla, mitä yrityksessämme tapahtuu.

Myymälä

Osoite:

Pikkurobantie 1 00010 Helsinki

Aukioloajat:

Ma-Pe: 08:00 – 16:00
La: 10:00 – 16:00
Su: Suljettu

Puhelin:

09 – 1234567 / 045 – 12345678

Sähköposti:

Pikkurobansähkö@roba.com

Sosiaalinen media

Facebook.com/pikkuroba

Twitter.com/pikkuroba

Instagram.com/pikkuroba

Pinterest.com/pikkuroba

Työpaikat

Tarvitsemme aina aika ajoin ammattimiehiä porukkaamme. Palkkaamme myös mielellämme opiskelijoita sekä muita kausityöntekijöitä oppimaan alasta sekä tietenkin tienaamaan hieman sitä kuuluisaa taskurahaa.

Seuraamalla tätä sivua tiedät parhaiten avoinna olevat paikat yrityksessämme. Voit myös tietenkin aina halutessasi tulla käymään ja tuoda CV:n tai sitten lähettää sen sähköpostilla. Pidämme mielessä jokaisen käyneen sekä sähköpostilla yhteyttä ottaneen, kun uusia työntekijöitä ollaan etsimässä.

Kysyttävää

Mikäli sinulla tulee mitään kysyttävää tuotteisiimme tai toimintaamme liittyen niin olethan rohkeasti yhteydessä. Mikäli mahdollista niin aina helpoin tapa on tulla reippaasti paikalle myymäläämme ja kysyä lisää. Helpointa kaikissa asioissa on aina jutella kasvotusten ja mahdollisen tuotteen äärellä.